پشتیبانی مایکروسافت از برنامه‌های آفیس در ویندوز ۱۰ چه زمانی به پایان می‌رسد؟ چه شخصیت‌هایی از دنیای فناوری در مراسم تحلیف دونالد ترامپ شرکت می‌کنند؟ آسمان ۲۷ دی ۱۴۰۳ را از دست ندهید | مریخ در نزدیک‌ترین حالت خود به زمین هزینه هر سرچ برای گوگل چقدر تمام می‌شود؟ | اولین کلمه‌ای که در گوگل سرچ شد، چه بود؟ بسته‌های هدیه همراه اول به مناسبت روز پدر ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت روز پدر ۱۴۰۳ + روش فعالسازی کاربران واجد شرایط دریافت توکن پاوز مشخص شدند + آموزش چه شغل‌هایی از انقلاب هوش مصنوعی در امان می‌مانند؟ دسترسی کاربران ایرانی به سایت ایسوس مسدود شد محدودیت گوگل آنالیتیکس برای کاربران ایرانی و واکنش معاون وزیر ارتباطات سال ۲۰۲۴ میلادی گرم‌ترین سال تاریخ اعلام شد اولین موتورسیکلت پرنده جهان رونمایی شد + ویدئو علت گسترش آتش‌سوزی‌های وحشتناک لس آنجلس و کالیفرنیا چیست؟ + عکس و نقشه ایلان ماسک از حملات شدید خود به رهبران بریتانیا به دنبال چیست؟ گوگل از مقاله‌های صفحه دیسکاور، پادکست می‌سازد یک فیزیکدان ادعا می‌کند «پارادوکس پدربزرگ» سفر در زمان را حل کرده است زمان احتمالی عرضه آیفون SE ۴ مشخص شد تلگرام همکاری‌اش را با دولت‌ها برای اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران افزایش داده است شرکت متا رویکردش در نمایش محتوای سیاسی در فیسبوک، اینستاگرام و تردز را تغییر می‌دهد تریلر جدید فصل دوم سریال «آخرین بازمانده از ما» (The Last of Us) + ویدئو
سرخط خبرها

دو وزیر برای انتشار آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو دستوری با قید فوریت گرفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۲۹۷۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
دو وزیر برای انتشار آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو دستوری با قید فوریت گرفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)
دو هفته پس از مهلت یک‌هفته‌ای تعدادی از کسب‌وکار‌های اینترنتی مرتبط با توزیع اینترنتی دارو به وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت برای انتشار عمومی آیین‌نامه حمل و عرضه دارو از طریق پلتفرم‌ها و کسب‌وکار‌های اینترنتی، معاونت حقوقی ریاست جمهوری وارد عمل شد.

به گزارش شهرآرانیوز - این‌بار معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در نامه‌ای به دو وزیر آنها را مکلف کرده است که «به قید فوریت» این آیین‌نامه را در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب‌وکار منتشر کنند.

هفتم خرداد ۱۴۰۲ پس از یک ماه تأخیر در اعلام عمومی آیین‌نامه حمل و عرضه اینترنتی دارو، برخی کسب‌وکار‌ها تهدید کرده بودند که درصورت منتشرنکردن آیین‌نامه تا یک‌هفته بعد از وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت به سازمان بازرسی کل کشور شکایت می‌کنند. البته با گذشت دو هفته از این شکایت خبری نشد. 

دو وزیر برای انتشار آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو دستوری با قید فوریت گرفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)

در اظهارنامه کسب‌وکار‌ها به ماده ۳۰ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار اشاره شده بود که براساس آن، دستگاه‌های اجرایی مکلف شده‌اند تا هرگونه آیین‌نامه، دستورالعمل یا بخشنامه یا مقرره خود را بلافاصله در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب‌و‌کار ثبت کنند. معاونت حقوقی رئیس‌جمهور نیز با استناد به همین قانون از «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و «بهرام عین‌الهی»، وزیر بهداشت، خواسته هرچه زودتر آیین‌نامه را منتشر کنند. 

آیین‌نامه حمل و عرضه دارو از طریق پلتفرم‌های اینترنتی ۹ اردیبهشت، پس از تأخیر‌های مکرر، ابلاغ شد. رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در آن زمان وعده داده بود که این طرح ۶ ماه پس از اجرای آزمایشی، در سراسر کشور اجرا می‌شود. اما با گذشت حدود یک ماه و نیم از ابلاغ این آیین‌نامه هنوز ابلاغ عمومی آن معطل مانده است.

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->